Eugenio Andrés Gualini, Psicòleg Triora Barcelona

Eugenio Andrés Gualini

Quina és el teua experiència professional?

Sóc Psicòleg Sanitari amb formació i experiència clínica, hospitalària i Comunitària. Màster en Psicoteràpies (Cognitiva Conductual, Integradora, Breu Estratègica i de Parelles) amb més de 13 anys d'experiència en tractaments psicològics en una gran varietat de problemàtiques. Les addiccions les he tractat com a trastorn simple i també com a comorbiditat en patologies duals. Conte amb un enfocament integrador, la qual cosa em permet utilitzar gran varietat de tècniques i recursos terapèutics de les principals corrents psicològiques contemporànies en les que m'he format. 

El que més m’agrada de treballar a Triora

El que més m'agrada de treballar en Triora M'agrada treballar en un equip interdisciplinar on abordem a les persones i les seves famílies de manera integral, tenint en compte els factors Bio-Psico-Socials. D'aquesta manera podem afrontar els problemes amb una perspectiva de sentit i de valors, on la persona recuperi la seva llibertat, responsabilitat, major autonomia i finalitat en vida.


Modelo Triora

El tratamiento de adicciones de Triora es una de las maneras más exitosas para superar la adicción. Utilizando nuestro exclusivo Modelo Triora, tratamos cuerpo, mente y alma para ayudarte a ti y a tu familia a recuperar una vida con sentido. Nuestro equipo profesional provee tratamiento residencial y ambulatorio desde los agradables enclaves de nuestras clínicas privadas de recuperación en Alicante y Málaga, España.

Modelo Triora
  • El 97% de nuestros antiguos pacientes nos recomiendan
  • Alta tasa de recuperación a largo plazo
  • Desde 8 semanas para recuperar el sentido de la vida