Triora Barcelona
Centre de Tractament Ambulatori a Barcelona

Centre de Tractament Ambulatori a Barcelona

Triora addiccions compta amb un centre de tractament ambulatori al cor de Barcelona, fàcilment comunicat i accessible des de qualsevol punt de la ciutat.

Som experts en tractament de les addiccions a substàncies i conductes addictives, amb programes de tractament per a persones adultes majors de 18 anys.

El nostre model de tractament és el Model Triora, un mètode integral medico-terapèutic que treballa sobre la ment, el cos i la recuperació dels valors perduts durant l'addicció.

El Model Triora aplica un abordatge integral en el tractament de les addiccions, aplicat en totes les seves fases:

 • Prevenció
 • Tractament ambulatori · Tractament d'ingrés en clínica (Alacant Màlaga)
 • Seguiment després del programa d'internament en clínica
 • Acompanyament per a tota la vida.

Valoració inicial gratuïta. Consulta amb nosaltres sense compromís. Després de la valoració, l'informarem de quina és la millor opció de tractament per al pacient. En la majoria dels casos, el tractament en Triora pot començar immediatament o en un període de temps molt breu.

La valoració per a l'admissió pot realitzarse des de qualsevol dels centres que Triora té a Espanya: Alacant, Madrid, Màlaga o Barcelona. El tractament d'ingrés en clínica pot durse a terme en qualsevol de les nostres clíniques privades d'Alacant o Màlaga. El tractament ambulatori s'ofereix a Alacant, Màlaga, Madrid i Barcelona. En Triora oferim a possibilitat de triar el centre més adequat a les necessitats i preferències del pacient.

Quins serveis oferim

Triora Barcelona ofereix tractament ambulatori per a persones que experimenten un abús de substàncies o comportaments addictius, no de forma severa, i que desenvolupen una vida normal, no sent necessari l'ingrés en clínica d'internament.

Un altre dels nostres serveis és el de seguiment en el tractament per a aquelles persones que, una vegada acabat el programa d'estada en una clínica a Alacant o Màlaga o en unes altres, segueixen el seu tractament terapèutic de recuperació amb nosaltres.

El nostre programa inclou

 • Teràpies Individuals amb mèdic psiquiatre
 • Teràpies Individuals amb psicòlegs i terapeutes
 • Teràpies grupals amb psicòlegs i terapeutes
 • Sessions familiars
 • Prevenció de recaigudes i canvis conductuals

Quines substàncies tractem

Som experts en el tractament i recuperació de tota mena d'addiccions: alcohol, cocaïna, cànnabis, heroïna, opiacis i tranquil·litzants. Així com comportaments addictius com la ludopatia o l'addicció a les noves tecnologies.

Alcohol addictionCannabis addictionCocain addictionDrugs addictionGame addiction

Gambling addiction

Per què triar Triora Barcelona

En Triora Barcelona personalitzem els tractaments en funció de les necessitats del pacient, treballant amb teràpies individuals i grupals; treball amb familiars i sers estimats… una aproximació integral i multidisciplinària en el procés de recuperació d'una addicció.

Els nostres professionals

Comptem amb un equip multidisciplinari d'experts format per psiquiatres, psicòlegs i terapeutes amb més de 10 anys d'experiència en el camp de les addiccions. Desenvolupem programes individuals de forma confidencial i amb una alta adherència al tractament.

A qui tractem

Oferim tractament per a adults majors de 18 anys amb addicció a substàncies o que desenvolupen alguna conducta addictiva.

Persones amb una vida social i afectiva normalitzada que experimenten un abús de substàncies que no arriba a intervenir de forma severa en el seu dia a dia.

En la majoria dels casos, quan un pacient finalitza un tractament d'internament en clínica, segueix el seu seguiment de forma ambulatòria. A Triora Barcelona tractem a pacients que han estat en les nostres clíniques i en unes altres i que volen seguir el tractament amb nosaltres en la seva localitat de residència.

Èpoques de l'any com el Nadal o l'estiu són moments on el risc de recaigudes és major. A Triora Barcelona donem suport i reforç terapèutic a les persones que ho necessitin en aquests moments puntuals.

Comptem amb Programes de recaiguda per a aprendre a tornar a recuperar el sentit a la teva vida i identificar patrons de risc.

Situats al Carrer València 243-245, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, amb la privacitat d'un espai en un edifici privat i discret.

Carrer València 243-245 2. 2-1
08007 Barcelona
Tel 930 156 201

Transport Públic i Pàrquing

Metro

L2 Universitat

L3 Passeig de Gràcia

L5 Diagonal

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Rodalies RENFE: S2 - S7 Provença

R2N Barcelona - Passeig de Gràcia

Autobús

22, B24, H10

Bicing

364 - Passeig de Gràcia

80 - Enric Granados

Pàrquing públic

Carrer València 243-245. Pàrquing públic 24 hores amb accés directe al centre ambulatori.

Horari atenció

El nostre telèfon d'atenció està atès 24 hores/365 dies.

Horari consulta: 17.00 a 21.00 de dilluns a divendres.Primera valoración gratuita

* Campos requeridos
Enviando su solicitud a nosotros.

Modelo Triora

El tratamiento de adicciones de Triora es una de las maneras más exitosas para superar la adicción. Utilizando nuestro exclusivo Modelo Triora, tratamos cuerpo, mente y alma para ayudarte a ti y a tu familia a recuperar una vida con sentido. Nuestro equipo profesional provee tratamiento residencial y ambulatorio desde los agradables enclaves de nuestras clínicas privadas de recuperación en Alicante y Málaga, España.

thumbnail Cuerpo mente valores site
 • El 97% de nuestros antiguos pacientes nos recomiendan
 • Alta tasa de recuperación a largo plazo
 • Desde 8 semanas para recuperar el sentido de la vida